Tuesday, April 2, 2013

rezeki... alhamdulillah

let us say alhamdulillah.



bukan sebab saya mengandung!!!

salah satu sebab kenapa disuruh kahwin ialah, boleh mendatangkan rezeki.

at this moment duduk rumah in law. tiba2 tup tup awal bulan 3 dapat call dari Bahagian Pengurusan Hartanah yang kita dapat kuarters jalan duta. yeayy!! eksaitednyeeee...

walaupun dapat unit studio, takpo lahhhh.. by the way, studio ni bukan cam studio kat oversea atau hotel tu.. dia apartment 1 bilik. okay la. baru2 nak hidup ni kan.. duduk berdua okay lagi.. sat lagi kita apply la yang besar..

semua bising pasai pa awal kita dapat. sebab kalau ikut gred memang im not in list lagi yawww sebab sekarang turn masuk orang yang apply tahun 2008

atas nasihat kawan, dia saje je suruh tanya unit studio. takde reply respons apa2 sinceseptember, alih2 je dapat. alhamdulillah.. tu la namanya rezeki kawin.. agaknye kot.. rezeki camni jangan tolak...

okay, barang2 hadiah semua dah lengkap. cuma kena beli katil, 2 seater sofa, cabinet tv, dapur masak, peti ais, mesin basuh dan cake mixer!... ya saya tak dapat hadiah cake mixer, lesung batu, lampu tidur, sudu garf, pisau misau, langsir. dah tu semua beli sendiri!!! hahahhah.. takpe, ada la alasan nak beli barang rumah pilihan sendiri..

hadiah kamu semua amattttt berguna! thanks lovelies!!

bilik tidur

 toilet

laundry area
 
living room + dining room
 


and my favourite area!  i just love the kitchen!! sebab fully furnish with cabinet


disebabkan takde tempat yang sesuai untuk letak dapur masak, maka kena lah masak di laundry area. oh, tak cantik la rumah bila hall ada ampai baju. sob sob


tak sabar nak kemas rumah this saturday. ari kelmarin balik dari muar angkut semua hadiah dan dah letak kat rumah nih. yeay!! dan semangat jugak beli langsir aritu.. weeee

okay, rumah i dekat dengan publika okayh...

A: ko duduk mana sekarang?
X: kat studio.. area dutamas..

wahhh propaganda macam orang kaya! lollll. nganjeng orang... eh mana ada menganjing. mengucing je!


 xoxox,

2 comments:

  1. wah..rumah kat publika..khelasss..hehehe..
    kite kerja kat mont kiara

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tak payah nak publika sangat. poyo je kan.. pdahal duduk rumah sumbangan kerajaan je :P

      Delete

Kindly spill your heart out at here (',')