Wednesday, July 2, 2014

Online Shopping dengan Parkson

ermm kita memang kaki online shopping.. terjebak online shopping parkson baru sekali ni je la.. sebab masa tu ada promotion untuk maybankard. apa lagi.. kita pun beli la.. actually nak cari hadiah kahwin kawan..

rupaya takde delivery charges!! best gilaaaa. faham tak best gila bila takde delivery charges tu camne?? hanya orang yang memahami je faham.. sebab tak payah naik kereta, tak payah cari parking, tak payah queue kat cashier counter, tak payah bawak barang berat.. dan tak payah lenguh kaki




any postage memang akan hantar kat rumah in-law sebab rumah sendiri mana la ada orang time weekdays. ayah mertua pun terkejut sebab depa hantar guna lori!!! hahahha.. lepastu kotak besar gabak siot.. padahal beli barang kecikkkk je. saya beli baking dish ada 2

sebab fragile, maka di abalut la banyak2.. bubble wrap memang banyak lah.. lepastu dalam tu ada kotak lagiuntuk wrap betul2 saiz baking dish tu...

alhamdulillah semuanya elok.. seronok sangat sebab prmotion dapat half price. murah weh

sekarang tak sabar lagi nak dapat sms dari maybank untuk announce maybankard offer untuk parkson. valid jugak bayar via credit card under maybank tau..


happy shopping!!!


xoxox,

7 comments:

  1. Tumpang tnye. Awk beli bape hari ekh diorg ambik ms nk pos?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya order 30 mac, 4 april dah sampai.

      Delete
  2. Lupe nk tnye. Die akn update tracking no kt website die jgk kn. Under acc kite tu. Ke die hnta email. Sbb sy x dpt pape email lg.risau sbb sy belikn brg org

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde tracking number. awak refer Order ID yang parkson bagi kat emel tu je and call parkson

      Delete
  3. Awk bpe lme ye parkson akn htr ORDER ID dkt email kte?

    ReplyDelete
    Replies
    1. on the same day saya checkout dari parkson online, terus dpt notification email

      Delete

Kindly spill your heart out at here (',')